Program

Ett möte med polska formgivaren Natalia Wieteska. Presentation av designstudion Envee och möbler utställda på Greenhouse 2020.

6 februari 2020 kl 19.30-20.30
Konstart
Hökens gata 11, Stockholm

Fri entré!
 
funktionalitet - hög klass - geometriska former

Jag är intresserad av design som överraskar åskådaren, fångar uppmärksamheten, leder till tillfällig förvirring – men inte på bekostnad av funktionen. Möblerna i kollektionen har en ovanlig design som utgår från arkitektoniska former eller nutida skulptur, men samtidigt är de funktionella, och den upplyfta fronten fyller funktionen av handtag för att öppna dem.
                                                                                                                                                       ~ Natalia Wieteska

Den 6 februari 2020 får vi en möjlighet att möta Natalia Wieteska - en polsk formgivare som kvalificerade sig till årets Greenhouse sektion. Hennes möbelmärke Envee som visas på Stockholm Furniture & Light Fair 2020 utmärks av förtjusning i geometriska former, noggrannhet med detaljer, hög klass och satsning på en enda ledande idé i varje designprojekt. Natalia kommer att berätta om hur ett enkelt vardagsföremål kan behandlas på ovanligt sätt och även om sin väg till priset Red Dot Award: Design Concept där hon belönades för sin anspråkslösa design baserad på en intressant men subtil tanke.

Ta med dig ditt intresse för design och möt Natalia på det fina galleriet Konstart!

Evenemangets språk: engelska


Mer om Envee här.
Mer om Envee under Stockholm Furniture & Light Fair här.
Mer om Stockholm Furniture & Light Fair 2020 här.

« Tillbaka
      
Website Security Test