EVENTS


Staden och skogen @ Greenhouse 2017

7-11 februari 2017
Stockholm Furniture & Light Fair - Greenhouse
Mässvägen 1, Älvsjö
Monter 
VH02:18 

Biljetter

Staden och skogen är en serie utställningar och kurser med miljöfrågor och ökat miljöintresse i fokus. En ny upplaga av utställningen visas 7-11 februari på Greenhouse Stockholm Furniture Fair, i samarbete med Culture.pl och Polska institutet i Stockholm. Här presenteras en ny generation polska formgivare, med breda kompetenser från industridesign till arkitektur, som söker kreativa lösningar för naturen i staden.

Stockholm Furniture & Light Fair är världens största mötesplats för skandinavisk möbel- och belysningsdesign. Här möter inhemska och internationella besökare det mest kompletta utbudet av skandinaviska möbler, kontor, design, textil, belysning och övrig inredning för såväl hem- som offentlig miljö. Parallellt med Stockholm Furniture & Light Fair pågår även Stockholm Design Week. Till sektionen Greenhouse inbjuds formgivare och designskolor från hela världen. En jury gör sedan det slutgiltiga urvalet. 

Release av Den långa vandringen av Martin Widmark och Emilia Dziubak

Skimrande saga av Martin Widmark och Emilia Dziubak!

I Den långa vandringen bor en flicka och en pojke på varsin sida om havet med sina bästa vänner, katten Missan och hunden Rufus. Men Rufus är gammal och trött och när han dör, försvinner pojken in i sig själv. På andra sidan havet ger sig flickan och Missan iväg på en lång och mödosam vandring. Kan de nå fram till pojken innan det är försent?

      
Website Security Test